Voorlezen begint met Erwaseens

Voorlezen begint met Erwaseens

Ook Sinterklaas houdt van voorlezen!

Sinterklaas-voorlezen

Sinterklaas probeert elk jaar onze schoenen te vullen met de mooiste cadeautjes. En dit jaar kwam hij echt iets bijzonders tegen: verhalentijdschrift ERWASEENS!

ERWASEENS is een tijdschrift voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar. In elk verhalentijdschrift staan wel 7 korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Helemaal achterin vind je puzzels en spelletjes die bij de verhaaltjes horen. En in elk tijdschrift kun je het voorleesboek van de maand winnen.

ERWASEENS is het ideale schoencadeau. Past in elke schoen!

 

Welk schoencadeau kies jij:

Pak extra uit op pakjesavond!

Er is een ERWASEENS leespakket met 2, 3 of 4 edities. Als je nu bestelt, heb je jouw leespakket ruim voor de feestdagen in huis.

  • Een tijdschrift zorgt voor meer leesplezier!
  • 7 korte, gevarieerde verhalen met aantrekkelijke illustraties
  • Inclusief werkbladen om te downloaden
  • Gedrukt op FSC-papier. Zo leven de bomen ook nog lang en gelukkig
sinterklaas-schoencadeautjes

Voorleestijdschrift-ERWASEENS-voorlezen-scholenRikky is kinderboekenredacteur van beroep. Zij probeert kinderen op allerlei manieren aan het lezen te krijgen, bijvoorbeeld via leesprojecten op scholen. Rikky is van mening dat als je echt plezier in lezen hebt, het vanzelf goed komt met zaken als AVI-niveau en leessnelheid. Het voorlezen van kinderen vormt daarbij een belangrijke eerste stap.

Andere blog berichten

Succesverhaal: graphic novels

Succesverhaal: graphic novels

Succesverhaal: graphic novels - beeldromans met diepgang“Lieverd, het is nu echt tijd om te slapen,” zeg ik tegen mijn 8-jarige zoon (foto). “Nog heel even. Het is zo spannend,” zegt mijn zoon. Hij leest het derde boek in de Norrsken (Noorderlicht) serie van Malin...

Wij willen lezen voor kinderen leuker maken, jij ook?

Onze gratis leestips gaan jou daarbij helpen.

Meld je hier aan.

 

Ruim 8.000 vaders en moeders gingen je al voor!

Bedankt voor je aanmelding. Je ontvangt binnenkort de eerste leestips.