Voorlezen begint met Erwaseens

Voorlezen begint met Erwaseens

Ook Sinterklaas houdt van voorlezen!

Sinterklaas-voorlezen

Sinterklaas probeert elk jaar onze schoenen te vullen met de mooiste cadeautjes. En dit jaar kwam hij echt iets bijzonders tegen: verhalentijdschrift ERWASEENS!

ERWASEENS is een tijdschrift voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar. In elk verhalentijdschrift staan wel 7 korte verhalen: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Helemaal achterin vind je puzzels en spelletjes die bij de verhaaltjes horen. En in elk tijdschrift kun je het voorleesboek van de maand winnen.

ERWASEENS is het ideale schoencadeau. Past in elke schoen!

 

Welk schoencadeau kies jij:

Pak extra uit op pakjesavond!

Er is een ERWASEENS leespakket met 2, 3 of 4 edities. Als je nu bestelt, heb je jouw leespakket ruim voor de feestdagen in huis.

  • Een tijdschrift zorgt voor meer leesplezier!
  • 7 korte, gevarieerde verhalen met aantrekkelijke illustraties
  • Inclusief werkbladen om te downloaden
  • Gedrukt op FSC-papier. Zo leven de bomen ook nog lang en gelukkig
sinterklaas-schoencadeautjes

Voorleestijdschrift-ERWASEENS-voorlezen-scholenRikky is kinderboekenredacteur van beroep. Zij probeert kinderen op allerlei manieren aan het lezen te krijgen, bijvoorbeeld via leesprojecten op scholen. Rikky is van mening dat als je echt plezier in lezen hebt, het vanzelf goed komt met zaken als AVI-niveau en leessnelheid. Het voorlezen van kinderen vormt daarbij een belangrijke eerste stap.

Andere blog berichten

Lekkere leesplekken

Lekkere leesplekken

Waar lees jij het liefst?Als je deze  blogs de afgelopen twee jaar een beetje hebt gevolgd, weet je inmiddels het wie, wat, wanneer, waarom en hoe van het voorlezen. We hebben het uitgebreid gehad over de voorlezers en de jonge luisteraars/lezers (wie) in de context...

Reeksen om lekker te lezen

Reeksen om lekker te lezen

Reeksen om lekker te lezen!“Wanneer komt Ninja Kid 7 uit?” vraagt mijn zoon op hetzelfde moment dat hij Ninja Kid 6 dichtslaat. “Dat weet ik niet,” antwoord ik, “Dat zoek ik zo wel even op.* Maar deel 6 was in elk geval het laatste deel bij de bieb.” “Dan ga ik verder...