Voorlezen begint met Erwaseens

Voorlezen begint met Erwaseens

Waarom wachten?

Vanmorgen volgde onze redacteur een webinar. Het ging over cashflow managen in crisistijd. Maar waar het eigenlijk over ging, is dat we juist in een periode van onzekerheid in actie moeten komen. Zoals nu, in tijden van corona. Oftewel, zoals Winston Churchill het treffend formuleerde: “Never let a good crisis go to waste!”.

Het plan om een eigen tijdschrift te beginnen, lag er al. Al heel lang, zelfs. Maar er lagen ook wat beren op de weg. Kunnen we dit wel? Durven we het aan? Hoe gaan we dit financieren? En meer van dat soort piekervragen. Uiteindelijk is er maar één manier om daarachter te komen: gewoon beginnen. En dat hebben we gedaan!

Je bent nu op de website van ERWASEENS. De komende tijd verschijnt hier steeds meer informatie over het geweldige verhalentijdschrift dat we in Engeland zijn tegengekomen en dat we naar Nederland gaan halen. In het eerste tijdschrift staan onder andere verhalen over de tovenaarsleerling, Assepoester die een feestje geeft en een grappig griezelgedicht. Achterin komen spelletjes en puzzels die aansluiten bij de verhalen. Het blad is geschikt om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen.

Het contract is getekend, dus waar wachten we nog op? Precies. No time to waste.


Bestellen

Andere blog berichten

Lekkere leesplekken

Lekkere leesplekken

Waar lees jij het liefst?Als je deze  blogs de afgelopen twee jaar een beetje hebt gevolgd, weet je inmiddels het wie, wat, wanneer, waarom en hoe van het voorlezen. We hebben het uitgebreid gehad over de voorlezers en de jonge luisteraars/lezers (wie) in de context...

Reeksen om lekker te lezen

Reeksen om lekker te lezen

Reeksen om lekker te lezen!“Wanneer komt Ninja Kid 7 uit?” vraagt mijn zoon op hetzelfde moment dat hij Ninja Kid 6 dichtslaat. “Dat weet ik niet,” antwoord ik, “Dat zoek ik zo wel even op.* Maar deel 6 was in elk geval het laatste deel bij de bieb.” “Dan ga ik verder...