Voorlezen begint met Erwaseens

Voorlezen begint met Erwaseens

Waarom wachten?

Vanmorgen volgde onze redacteur een webinar. Het ging over cashflow managen in crisistijd. Maar waar het eigenlijk over ging, is dat we juist in een periode van onzekerheid in actie moeten komen. Zoals nu, in tijden van corona. Oftewel, zoals Winston Churchill het treffend formuleerde: “Never let a good crisis go to waste!”.

Het plan om een eigen tijdschrift te beginnen, lag er al. Al heel lang, zelfs. Maar er lagen ook wat beren op de weg. Kunnen we dit wel? Durven we het aan? Hoe gaan we dit financieren? En meer van dat soort piekervragen. Uiteindelijk is er maar één manier om daarachter te komen: gewoon beginnen. En dat hebben we gedaan!

Je bent nu op de website van ERWASEENS. De komende tijd verschijnt hier steeds meer informatie over het geweldige verhalentijdschrift dat we in Engeland zijn tegengekomen en dat we naar Nederland gaan halen. In het eerste tijdschrift staan onder andere verhalen over de tovenaarsleerling, Assepoester die een feestje geeft en een grappig griezelgedicht. Achterin komen spelletjes en puzzels die aansluiten bij de verhalen. Het blad is geschikt om voor te lezen, samen te lezen of zelf te lezen.

Het contract is getekend, dus waar wachten we nog op? Precies. No time to waste.


Bestellen

Andere blog berichten

Succesverhaal: baby’s voorlezen!

Succesverhaal: Baby's voorlezen!Toen ik mijn vriendin vroeg of ze nog speciale wensen had voor haar babyshower, riep ze meteen, “Boeken!”. Dat komt waarschijnlijk omdat ze mij vooral kent als biebjuf, en wij het eigenlijk altijd over boeken hebben.Dus echt verrast was...

Boek van de maand september

Boek van de maand september

Boek van de maand (in tijdschrift 08) Elke maand kiest de redactie van ERWASEENS een nieuw boek van de maand. Dat kan een prentenboek zijn, of een voorleesboek. Doe mee met onze prijsvraag om kans te maken op een van deze mooie boeken!JuliHier benne draken Een dappere...

Wij willen lezen voor kinderen leuker maken, jij ook?

Onze gratis leestips gaan jou daarbij helpen.

Meld je hier aan.

 

Ruim 8.000 vaders en moeders gingen je al voor!

Bedankt voor je aanmelding. Je ontvangt binnenkort de eerste leestips.