Voorlezen begint met Erwaseens

Voorlezen begint met Erwaseens

Cadeautje rond de 10 euro voor een kind van 4-9 jaar

Sinterklaas-voorlezen

Ben je op zoek naar een educatief cadeautje voor een kinderfeestje of verjaardag? En wil je niet meer uitgeven dan rond de  € 10,-? Dan ben je op het juiste adres. Verhalentijdschrift ERWASEENS is een perfect cadeautje van ongeveer 10 euro! 

ERWASEENS is een heerlijk verhalentijdschrift voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar. Er staan wel 7 korte verhalen in: sprookjes, gedichten, dierenverhaaltjes, mythen en legenden en verhalen uit andere culturen. Helemaal achterin vind je puzzels en spelletjes die bij de verhaaltjes horen. En in elk tijdschrift kun je het voorleesboek van de maand winnen.

ERWASEENS is een origineel en betaalbaar verjaardagscadeau. Hier heeft de jarige nog heel lang plezier van!

 

Kies een cadeautje voor de jarige (4-9 jaar):

1. De tovenaarsleerling en 7 andere verhalen (zoals De rattenvanger van Hamelen)
2. De kikkerprins en 7 andere verhalen (zoals De verzonken stad Atlantis)
3. Het lelijke eendje en 7 andere verhalen (zoals Anansi de spin)

Vaste verzendkosten per bestelling: € 3,95.

Wil je rond de € 15,- uitgeven?

Dan is een leespakket van ERWASEENS een geweldig cadeau. De jarige ontvangt dan 2 prachtige verhalentijdschriften in de brievenbus. 

  • Een tijdschrift zorgt voor meer leesplezier!
  • 7 korte, gevarieerde verhalen met aantrekkelijke illustraties
  • Inclusief werkbladen om te downloaden
  • Gedrukt op FSC-papier. Zo leven de bomen ook nog lang en gelukkig
ERWASEENS-leespakket-2

Voorleestijdschrift-ERWASEENS-voorlezen-scholenRikky is kinderboekenredacteur van beroep. Zij probeert kinderen op allerlei manieren aan het lezen te krijgen, bijvoorbeeld via leesprojecten op scholen. Rikky is van mening dat als je echt plezier in lezen hebt, het vanzelf goed komt met zaken als AVI-niveau en leessnelheid. Het voorlezen van kinderen vormt daarbij een belangrijke eerste stap.

Andere blog berichten

Lekkere leesplekken

Lekkere leesplekken

Waar lees jij het liefst?Als je deze  blogs de afgelopen twee jaar een beetje hebt gevolgd, weet je inmiddels het wie, wat, wanneer, waarom en hoe van het voorlezen. We hebben het uitgebreid gehad over de voorlezers en de jonge luisteraars/lezers (wie) in de context...

Reeksen om lekker te lezen

Reeksen om lekker te lezen

Reeksen om lekker te lezen!“Wanneer komt Ninja Kid 7 uit?” vraagt mijn zoon op hetzelfde moment dat hij Ninja Kid 6 dichtslaat. “Dat weet ik niet,” antwoord ik, “Dat zoek ik zo wel even op.* Maar deel 6 was in elk geval het laatste deel bij de bieb.” “Dan ga ik verder...