Geef ze een leven lang leesplezier

Verhalentijdschrift ERWASEENS verschijnt vier keer per schooljaar (4 edities). Scholen ontvangen een aantrekkelijke korting op de winkelprijs. Zo wordt leesplezier wel heel voordelig! Er is al een klassenabonnement vanaf 5 stuks. Welk abonnement past bij jouw groep?

Aangepaste hoeveelheid nodig?

Dat kan! Vul op het bestelformulier het exacte aantal in dat je per editie wilt ontvangen. De korting bedraagt 8% bij afname van 1-9 tijdschriften, 15% bij 10-19 tijdschriften, 25% bij 20-29 tijdschriften en 35% bij 30-49 tijdschriften.

Bestelformulier printen?

Ook dat kan! Klik hier om het bestelformulier te printen. De contactgegevens staan op het formulier.

 

Bestelformulier voor scholen

Ja, onze school wil het Erwaseens klassenabonnement bestellen. Dit klassenabonnement start bij editie 1 en stopt na 1 schooljaar (= 4 edities).

Land

9 + 14 =

 

Daarom zijn leerkrachten enthousiast over Erwaseens

  • Korte verhalen die zich goed lenen voor begrijpend lezen en zorgen voor meer leesplezier
  • Geschikt voor leerlingen die leeskilometers moeten maken
  • De verhalen uit andere culturen geven kinderen meer inzicht in de wereld om hen heen
  • Aanvullend lesmateriaal is in voorbereiding
  • Scholen ontvangen bulkkorting op de winkelprijs (zie tabel bovenaan)
  • Betaling per factuur, geen verzendkosten

Caroline, leerkracht

“Je merkt aan alles dat dit tijdschrift is ontwikkeld om het lezen aan te moedigen. De verhalen zijn wisselend van lengte en niveau, er zit voor iedereen wel iets bij. Het is echt een aanwinst voor in de klas – weer heel wat anders dan de series die ze nu wel kennen.”

Babs, moeder

“Wat ik vooral leuk vind, is dat er verhalen uit de hele wereld in staan. Het blad zelf is ook mooi gebonden, dus je kunt het steeds weer lezen zonder dat het meteen uit elkaar valt. Echte bewaaredities, dus!”

Anneke, boekenblogger

“Ik vind ERWASEENS echt een fantastisch tijdschrift. Aan alles kun je zien dat dit tijdschrift met enorm veel liefde gemaakt is. Wat natuurlijk het meeste opvalt, zijn de prachtige illustraties. Ik heb echt mijn ogen uitgekeken. Alle verhalen zijn met ontzettend veel zorg voorzien van illustraties die niet alleen het verhaal weergeven, maar ook de sfeer tot leven laten komen.”

Elke, leerkracht (vanuit Zwitserland)

“Wij zijn dolenthousiast! Dit tijdschrift  is perfect voor de Nederlandse taalontwikkeling van onze leerlingen.”