Geef ze een leven lang leesplezier

Scholen kunnen verhalentijdschrift ERWASEENS bestellen met een aantrekkelijke korting. Zo wordt leesplezier wel heel voordelig! Hoeveel tijdschriften heeft jouw groep nodig?

Welke tijdschriften kan ik bestellen?

Je kunt kiezen uit vier edities. Geef op het bestelformulier hieronder aan hoeveel exemplaren je per editie wilt ontvangen. De korting wordt berekend over het totaal aantal tijdschriften dat je wilt bestellen.

verhalentijdschrift 1 - De tovenaarsleerling bestellentijdschrift 2 - de kikkerprins bestellentijdschrift 3 - Het lelijke eendje bestellentijdschrift 4 - De vriendelijke leeuw

Bestelformulier voor scholen

Ja, onze school wil de tijdschriften van ERWASEENS bestellen. Ik heb hieronder aangegeven hoeveel tijdschriften we per editie willen ontvangen.

Land

5 + 9 =

 

Daarom zijn leerkrachten enthousiast over Erwaseens

  • Korte verhalen lenen zich goed voor begrijpend lezen en zorgen voor meer leesplezier
  • Geschikt voor leerlingen die leeskilometers moeten maken
  • De verhalen uit andere culturen geven kinderen meer inzicht in de wereld om hen heen
  • Scholen ontvangen bulkkorting op de winkelprijs (zie tabel bovenaan)
  • Betaling per factuur, geen verzendkosten

Caroline, leerkracht

“Je merkt aan alles dat dit tijdschrift is ontwikkeld om het lezen aan te moedigen. De verhalen zijn wisselend van lengte en niveau, er zit voor iedereen wel iets bij. Het is echt een aanwinst voor in de klas – weer heel wat anders dan de series die ze nu wel kennen.”

Babs, moeder

“Wat ik vooral leuk vind, is dat er verhalen uit de hele wereld in staan. Het blad zelf is ook mooi gebonden, dus je kunt het steeds weer lezen zonder dat het meteen uit elkaar valt. Echte bewaaredities, dus!”

Anneke, boekenblogger

“Ik vind ERWASEENS echt een fantastisch tijdschrift. Aan alles kun je zien dat dit tijdschrift met enorm veel liefde gemaakt is. Wat natuurlijk het meeste opvalt, zijn de prachtige illustraties. Ik heb echt mijn ogen uitgekeken. Alle verhalen zijn met ontzettend veel zorg voorzien van illustraties die niet alleen het verhaal weergeven, maar ook de sfeer tot leven laten komen.”

Elke, leerkracht (vanuit Zwitserland)

“Wij zijn dolenthousiast! Dit tijdschrift  is perfect voor de Nederlandse taalontwikkeling van onze leerlingen.”