Het grootste verhalentijdschrift voor kinderen

Het grootste verhalentijdschrift voor kinderen

Hieronder geven we kort antwoord op veelgestelde vragen van lezers en abonnees. Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met onze klantenservice.

Foutmelding: bij het afrekenen staat dat ik moet inloggen.

Sorry hiervoor! We zijn afgestapt van dat hele inloggen, maar mensen die de website eerder hebben bezocht, zien *soms* nog steeds die melding. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice? Dan maken we handmatig een abonnementje voor je aan. Neem contact op met onze klantenservice.

Voor wie is ERWASEENS bedoeld?

ERWASEENS is een verhalentijdschrift voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar. En hun ouders, natuurlijk! Het tijdschrift is zeer geschikt om uit voor te lezen. Het is ook aantrekkelijk voor kinderen die nog moeite hebben met lezen. Deze kinderen pakken niet graag een boek, maar wel een tijdschrift. Vanwege de vele illustraties spreekt het ook kinderen aan die wel al met plezier lezen.

 

Wat zijn de voordelen van een abonnement?

Met een abonnement ontvangt jouw (klein)kind elke 3 maanden zijn eigen tijdschrift op de mat. Een abonnement is bovendien goedkoper dan een los tijdschrift in de winkel. Je betaalt ook geen verzendkosten. Het abonnement stopt automatisch, opzeggen is niet nodig.

 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

De betaling gaat via iDeal. Nadat je op Bestellen hebt geklikt, kom je in het winkelmandje terecht. Daar kun je je bestelling nog even nakijken. Klik daarna op Doorgaan met afrekenen. Hier vul je je gegevens in en selecteer je jouw bank. Klik tot slot op de bestelknop om het abonnementsgeld over te maken. Je komt na het inloggen terecht in je eigen bankomgeving.

Loop je tijdens het bestellen tegen problemen aan? Stuur ons een mailtje, dan lossen we het zo snel mogelijk op! Ons adres is: info@erwaseens.nl.

 

Wanneer ontvang ik de eerste editie van mijn abonnement?

Nadat je bestelling verwerkt is, ontvang je binnen een paar dagen een welkomstmailtje. Daarin staat aangegeven wanneer de eerste editie zal worden verzonden. ERWASEENS is een kwartaalblad, dus het kan tot 3 maanden duren voordat jullie eerste tijdschrift door de brievenbus valt. Tip: bestel alvast een los exemplaar zodat je zoon of dochter niet zo lang hoeft te wachten!

 

Is mijn bestelling gelukt, want ik heb geen bevestigingsmail ontvangen.

Het kan zijn dat je bevestiging in je spamfolder is terechtgekomen. Neem bij twijfel contact op met de klantenservice en dan kijken we het voor je na.

 

Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?

Neem contact op met onze klantenservice, onder vermelding van ERWASEENS, je abonneenummer en natuurlijk je nieuwe adresgegevens.

 

Wat moet ik doen als ik geen tijdschrift heb ontvangen?

Het tijdschrift wordt met de post bezorgd. Het kan zijn dat het onderweg vertraging heeft opgelopen. Wanneer het tijdschrift er na 5 werkdagen na verschijning nog niet is, kun je contact opnemen met de klantenservice, onder vermelding van ERWASEENS en je abonneenummer. Dan kijken we het voor je na.

 

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen/verlengen?

Het abonnement stopt automatisch. Opzeggen is niet nodig. Verlengen kan natuurlijk altijd! We willen je vragen om hierover contact op te nemen met onze klantenservice, onder vermelding van de naam van de ontvanger en je abonneenummer.

 

vragen over abonnement erwaseens

Hoe leef ik nog lang en gelukkig?

Simpel! Meld je aan voor de leestips van ERWASEENS!

 

Heb je nog andere vragen?

Neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!